Vertrouwenspersoon

Opleiding interne vertrouwenspersoon

Als externe dienst voor preventie en bescherming op het werk bieden we voor de vertrouwenspersoon een kwalitatieve 5 – daagse opleiding aan tot interne vertrouwenspersoon.

De kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de functie van vertrouwenspersoon wordt tijdens deze 5 dagen intensief samen getraind.

 

Intervisie supervisie interne vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon dient minstens eenmaal per jaar de kans te krijgen om door middel van inter - supervisie zijn kennis en vaardigheden te verbeteren.

Als preventieadviseurs psychosociale aspecten bieden we deze kans graag aan. Meermaals per jaar bieden we een inter- en supervisiesessie aan op onze locatie te Alken. De uitwisseling van ervaringen tussen vertrouwenspersonen over praktische cases in combinatie van een inhoudelijke inspiratiemodule staat bij ons centraal.

Intervisie - supervisie kan ook op eigen bedrijfslocatie georganiseerd worden.

 

Ondersteuning vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon kan één van de eerste aanspreekpunten zijn in uw onderneming. Weet je als vertrouwenspersoon echter niet zelf goed wat te doen? Is een leidinggevende betrokken of voelt u aan dat u niet onafhankelijk uw functie uitoefenen? Weet dat je steeds ten rade kan bij je preventieadviseur psychosociale aspecten.

We spreken graag af om uw casussen te bespreken of helpen u telefonisch of per mail verder: psycho@clbgroup.be of 011 69 37 01.

 

Goede praktijken & tools

Op onze intervisie - supervisie nodigen we regelmatig 'goede praktijken' uit om hun ervaring te delen met uw vertrouwenspersoon.

Heeft u zelf een goede praktijk of tool, aarzel dan niet om deze met ons te delen: psycho@clbgroup.be


< Hoofdmenu

Verzuim >

 

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Peter Van Nuffel

Commercieel Directeur

Sven Hensen

Directeur Risicobeheer
Contacteer ons
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085 - 3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Openingsuren

Sociaal Secretariaat
maandag - donderdag: 8u - 12u en 13u - 16u30
vrijdag: 8u - 12u en 13u - 15u

Externe Preventie
maandag - vrijdag: 8u - 12u en 13u - 16u30