Tim Levecke is de zaakvoerder van Autokruispunt, een tweehandswagen-specialist met vestigingen in Tielt-Winge en Overijse. “Vijf jaar geleden hoorde ik een collega heel lovend over CLB spreken. Perfect moment om over te stappen. Want bij ons toenmalig sociaal secretariaat had ik echt het gevoel een nummertje te zijn. De snelheid en de persoonlijke betrokkenheid bij CLB is een echte verademing.”

Tim is helemaal overtuigd van de CLB-service: “Autokruispunt zit  al vijf jaar gebeiteld bij CLB als sociaal secretariaat. Dat vertrouwen was de basis om nog meer te gaan samenwerken. Als specialist voor tweedehandswagens zijn we dagelijks met verzekeringen bezig. En ook daarvoor kiezen we sinds twee jaar voor CLB. Hun verzekeringsdivisie regelt de polissen snel, correct en efficiënt. En dat is zeker in onze sector heel belangrijk.”

Proactief opvolgen
“Los van de specifieke markt waarin je werkt, komt het vaak neer op dezelfde dingen. Klanten appreciëren een persoonlijke betrokkenheid. Combineer het gevoel dat je een nummertje bent, met relatief lange wachttijden en je krijgt frustratie. En dat is net wat wij tegenkwamen bij de voorgangers van CLB. Dat waren grote organisaties waar je de voeling kwijtgeraakte. CLB is echt anders. Mijn collega krijgt de juiste input en gebruiksklare antwoorden voor alles wat sociaal secretariaat betreft. Ik focus me vooral op het luik met de verzekeringen. En ook daarin gaat CLB proactief aan de slag. Jaarlijks zitten we samen om hun adviezen te bespreken: ze nemen elke polis door om te kijken of die efficiënter kan. Zo maximaliseren we het rendement van elk dossier.”


Verder groeien
“Autokruispunt blijft groeien. We bouwen aan een nieuwe infrastructuur op het bestaande terrein. Maar nog belangrijker is de begeleiding onderweg. CLB pakt elk dossier snel en grondig aan. Dát zijn de momenten waarop je het voordeel van een vlotte bijstand echt merkt. Want een verzekering heb je natuurlijk pas nodig als het misgaat. Dat CLB onze groei opvolgt, is een geruststelling. Door de gecombineerde expertise uit hun verschillende divisies krijg je een goed onderbouwd totaalpakket. Koppel dat aan een optimale bereikbaarheid via vaste contactpersonen tegen een scherpe prijs … en je weet waarom wij zo tevreden zijn over CLB.”

 

Neven-Kempeneers - Bernadette Kempeneers

"Ongeveer 25 jaar geleden zijn mijn man en ik met een eigen fruitteeltbedrijf begonnen. Met regelmaat veranderen de wetgeving en regels in onze sector. Collega-fruittelers adviseerden ons om met CLB Group in zee te gaan. Sindsdien vertrouwen we blindelings op hun expertise. Hun medewerkers blijven continu op de hoogte en helpen ons altijd op een vriendelijke manier verder.

Ondertussen richtten onze twee zonen Frederique en Laurens Neven hun eigen bedrijf op als helpers in de land- en tuinbouw. Hun vlotte start hebben ze aan de CLB Group te danken. CLB hielp hen met het nodige papierwerk en bracht alles snel en correct in orde."

Arnaud Moors - Afgevaardigd bestuurder Gemoco

 “Goede service staat of valt met een competente dossierbeheerder”

;

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Peter Van Nuffel

Commercieel Directeur
Contacteer ons

In de kijker

Wat is het Groeipakket?

Vanaf 1 januari 2019 introduceert elke regio in België zijn eigen kinderbijslagsysteem met eigen regels én eigen bedragen. In Vlaanderen heet de kinderbijslag voortaan het Groeipakket. Het nieuwe model geldt voor kinderen geboren vanaf 1 januari 2019. Voor kinderen die werden geboren vóór die datum blijft het oude systeem gelden. Zij ontvangen de gekende bedragen tot ze hun studies beëindigen of tot ze 25 jaar zijn, maar kunnen wel een nieuwe toelage of andere schoolpremie ontvangen.

 

De belangrijkste veranderingen

  • Met het Groeipakket krijg je een vast bedrag per kind en kun je aanspraak maken op extra toelagen.
  • Je kiest voortaan zelf welke partij je kinderbijslag uitbetaalt.
  • Let op: voor kinderen die wonen in Brussel, Wallonië en de Duitstalige gemeenschap geldt er een aparte regeling.

 

Maak kennis met Parentia

CLB Group werkt samen met het kinderbijslagfonds Parentia (vroeger Mensura), dat maandelijks zorgt voor de betaling van de kinderbijslag van de gezinnen die via CLB Group aangesloten zijn. Om in te spelen op de overgang naar de nieuwe kinderbijslag bundelen Mensura, Partena en Attentia hun krachten onder de naam Parentia. Samen vormen we het grootste kinderbijslagfonds van België en betalen we de kinderbijslag voor 395.000 gezinnen.

Raadpleeg hun infobrochure:

Bij Parentia zit je goed

Een kind brengt een hele hoop administratie met zich mee, waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpt Parentia je bij je gezinsadministratie. Hoe? Door je op de juiste momenten handige informatie aan te reiken voor jouw specifieke situatie. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet, en belangrijker nog: dat je kind niets tekortkomt!

Nog vragen over de nieuwe kinderbijslagregeling? Of benieuwd naar meer tips & tricks? Neem een kijkje op www.parentia.be.

 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085 - 3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Openingsuren

Sociaal Secretariaat
maandag - donderdag: 8u - 12u en 13u - 16u30
vrijdag: 8u - 12u en 13u - 15u

Externe Preventie
maandag - vrijdag: 8u - 12u en 13u - 16u30