Vincenzo Riggio... Chef en eigenaar van restaurant Osteria Ortigia in Lanaken. Uitmuntendheid in Zuid-Mediterraanse keuken!

In Osteria Ortigia kiezen Vincenzo Riggio en Claudia Haesen bewust voor gerechten met seizoensproducten, geïnspireerd door de ZuidMediterraanse keuken: “Onze gasten appreciëren ons beknopt menu dat we combineren met een uitgebreide wijnkaart. Als het restaurant voluit draait, heb ik drie mensen in dienst. Ik ben heel blij dat het sociaal secretariaat van CLB group alle personeelszaken correct en snel opvolgt. Meer nog, hun duidelijke rapportage maakt het gemakkelijker om verder te evolueren. Want uiteindelijk wil ik graag uitgroeien tot een vast team van zes of zeven en daarna — wie weet — extra vestigingen.

“Sinds 2005 werk ik in de horeca, eerst in het restaurant van mijn ouders dat ik in 2014 samen met mijn broer overnam. Een van onze klanten daar in Maastricht was Peter Van Nuffel, de commercieel directeur van CLB group. Toen ik vorig jaar mijn eigen restaurant hier in België begon, wist ik meteen waar ik moest zijn voor ons sociaal secretariaat.”

Ik krijg meteen de juiste antwoorden

“Wat ik het meest apprecieer aan CLB Group? Ik kreeg meteen het rechtstreekse nummer van mijn contactpersoon, Marie-Line Lindekens. Wanneer ik haar bel, geeft ze snel een duidelijk antwoord — meteen als het kan of na extra overleg met haar collega’s. Zeker in de horeca heb je geen tijd om lang te wachten. Dus ... die snelle service alleen al smaakt naar meer. Ze zijn een betrouwbare partner die actief meedenkt. En die heb je nodig. Want je mag dan nog behoorlijk veel kennen, je weet toch nooit alles.”

Alk Reizen - Geert Gaens

“We werken al geruime tijd samen met CLB, van toen ze nog een klein bedrijfje waren. Toch zijn ze erin geslaagd om het persoonlijk contact te behouden. Onze vaste contactpersoon is erg vlot bereikbaar. En in andere gevallen behandelt een van haar collega’s onze vraag onmiddellijk. Op die manier moet je eigenlijk nooit langer dan 24 uur wachten op een gefundeerd antwoord.

Alle medewerkers van CLB Group kennen de wetgeving op hun duimpje. Naar ons toe verwoorden ze die ingewikkelde materie klaar en duidelijk. Zo geraken wij niet verstrengeld in het kluwen van regels en voorschriften, en verliezen we geen tijd met wat buiten onze core business ligt.”

R&B Consulting - Stema Metaalwerken - RGB Castings - Wim Reynaerts

“We werken al enkele jaren samen met CLB Group en zijn klant bij zowel het sociaal secretariaat, de verzekeringen als de dienst externe preventie. In de metaalwereld is het erg belangrijk dat alle medewerkers op vlak van welzijn goed opgevolgd worden. De preventieafdeling voert regelmatig controles uit en begeleidt medewerkers indien nodig bij specifieke problemen.

Bij CLB krijg je altijd een duidelijk antwoord op je vragen. Ze reageren snel en bij een vraag verwijzen ze je meteen door naar de juiste specialist binnen CLB. Als mijn contactpersoon tijdelijk niet beschikbaar is, neemt een andere medewerker mijn vraag de dag zelf nog over. Die betrokkenheid trekken ze trouwens door op elk niveau van de organisatie.

Na een diefstal werd ik uitstekend begeleid door CLB Verzekeringen. Elk verzekeringskantoor kan een verzekering afsluiten, maar professionele ondersteuning in een moeilijk dossier (mét positieve uitkomst) is zeker niet vanzelf- sprekend. CLB is en blijft een belangrijke partner voor ons.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op