Vincenzo Riggio... Chef en eigenaar van restaurant Osteria Ortigia in Lanaken. Uitmuntendheid in Zuid-Mediterraanse keuken!

In Osteria Ortigia kiezen Vincenzo Riggio en Claudia Haesen bewust voor gerechten met seizoensproducten, geïnspireerd door de ZuidMediterraanse keuken: “Onze gasten appreciëren ons beknopt menu dat we combineren met een uitgebreide wijnkaart. Als het restaurant voluit draait, heb ik drie mensen in dienst. Ik ben heel blij dat het sociaal secretariaat van CLB group alle personeelszaken correct en snel opvolgt. Meer nog, hun duidelijke rapportage maakt het gemakkelijker om verder te evolueren. Want uiteindelijk wil ik graag uitgroeien tot een vast team van zes of zeven en daarna — wie weet — extra vestigingen.

“Sinds 2005 werk ik in de horeca, eerst in het restaurant van mijn ouders dat ik in 2014 samen met mijn broer overnam. Een van onze klanten daar in Maastricht was Peter Van Nuffel, de commercieel directeur van CLB group. Toen ik vorig jaar mijn eigen restaurant hier in België begon, wist ik meteen waar ik moest zijn voor ons sociaal secretariaat.”

Ik krijg meteen de juiste antwoorden

“Wat ik het meest apprecieer aan CLB Group? Ik kreeg meteen het rechtstreekse nummer van mijn contactpersoon, Marie-Line Lindekens. Wanneer ik haar bel, geeft ze snel een duidelijk antwoord — meteen als het kan of na extra overleg met haar collega’s. Zeker in de horeca heb je geen tijd om lang te wachten. Dus ... die snelle service alleen al smaakt naar meer. Ze zijn een betrouwbare partner die actief meedenkt. En die heb je nodig. Want je mag dan nog behoorlijk veel kennen, je weet toch nooit alles.”

;
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op