Cloud Infrastructuur

Wij zijn grote voorstander van de Microsoft Cloud, Microsoft Azure. Het grote voordeel van de publieke cloud is het Pay-Per-Use model. U betaalt dus enkel voor uw verbruik. Daarnaast is het ook eenvoudig te schalen zonder grote hardware kosten.

 

Microsoft Azure is een set cloudservices die constant blijft groeien en uw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. 

Is Azure veilig?

Zeker en vast want beveiliging en privacy zijn geïntegreerd in het Azure-platform. Microsoft verplicht zich tot een betrouwbaarheid, transparantie, normnaleving en naleving van regelgeving van het hoogste niveau, met de meest uitgebreide set nalevingsaanbiedingen van alle cloudproviders. Meer info

Is het alleen voor Windows-apps en -services?

Nee. Azure ondersteunt open-source technologieën; u kunt dus de toepassingen en technologieën van uw voorkeur gebruiken. U kunt op uw apparaat nagenoeg elke toepassing uitvoeren, met uw gegevensbron en uw besturingssysteem. Met Azure hebt u keuzes.

Zal ik geld uitsparen met Azure?

U betaalt uitsluitend voor wat u gebruikt, zonder kosten vooraf. Azure biedt flexibele aankoop- en prijsopties voor al uw cloudscenario’s, zoals Azure Hybrid Benefit, en biedt uitgebreide hulpmiddelen voor het beheren van uw clouduitgaven.

Is Azure geschikt voor mijn branche?

Azure biedt oplossingen voor alle bedrijfstakken. Breng cloudservices en producten samen, aangepast aan uw bedrijfstak, om aan uw specifieke wensen te voldoen en innovatie te stimuleren.

Wat onderscheidt Azure van andere clouds?

Azure is de enige consistente, hybride cloud. Azure beschikt over meer regio’s dan eender welke andere cloudprovider, biedt een ongeëvenaarde ontwikkelaarproductiviteit en biedt een uitgebreidere nalevingsdekking. Daarnaast voldoet Azure aan de vereisten van de GDPR (General Data Protection Regulation).

 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op