Microsoft Teams

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams kan u gratis gebruiken bij een licentie van Office 365 of Microsoft 365. Teams is een communicatiemiddel dat het mogelijk maakt om eenvoudiger te communiceren met uw medewerkers. U kan chatten, bellen, documenten uitwisselen, bevragingen doen, nieuws delen, gezamenlijke kalenders opzetten en nog veel meer.

U kan werken met verschillende kanalen waar medewerker in groep met elkaar kunnen communiceren. U kan ook één-op-één gesprekken voeren. Een kanaal kan een project zijn of een divisie. Samen zullen we bekijken wat het beste past bij uw organisatie.

Teams zal de verbondenheid tussen uw medewerkers sterk verbeteren. Ook hebt u meer controle over wat er allemaal besproken wordt, u kan het beter beheren. Het is dan ook best om afscheid te nemen van de Whatsapp groepjes, hier is het heel moeilijk om controle over te houden.

Gerelateerde afbeelding

Waarom Teams en niet Slack, HiTribe of MeetRoger?

  • Er is een gratis variant die u in staat stelt om te evalueren hoe succesvol Teams is in uw bedrijf. Met minimale inspanning kan u een pilootproject starten dat er degelijk en professioneel uitziet voor uw medewerkers. Slaat het aan, dan kan u meer opties toevoegen.
  • Microsoft Teams is één van de meest succesvolle applicaties die Microsoft ooit heeft uitgebracht. Microsoft is marktleider in het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties en heeft hier dan ook de meeste specialisten voor in huis. Vandaag zijn er meer dan 13 miljoen dagelijks actieve gebruikers van Microsoft Teams
  • Microsoft Teams biedt heel wat mogelijkheden om uit te breiden. Er zijn meer dan 150 apps die u kan integreren. Tevens integreert Microsoft Teams het beste met andere Microsoft producten zoals SharePoint Online, dat spreekt voor zich.

Interesse in een demo? Neem dan zeker contact met ons op.

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op