IT Management As A Service

Heel wat kmo's en vzw's hebben niet de luxe om een IT-manager aan te nemen. Vaak wordt de taak dan opgenomen door diegene die het meeste affiniteit heeft met IT of een externe leverancier. Door uw IT-management te outsourcen aan CLB IT Solutions kan u ervan uitgaan dat uw belangen in goede handen zijn. 

Wat zijn de voordelen van IT-Management As A Service?

  • IT-strategie is een feit: Er wordt een IT-strategie gedefinieerd die afgestemd is op de strategische doelstellingen van de organisatie. 
  • Verlaag IT kosten: We hebben meer inzicht in wat IT mag kosten? Rekent uw huidige IT-leverancier u nog wel het juiste aan of worden u allerlei verdoken diensten doorgerekend die niets opbrengen? 
  • Verhoog efficiëntie: IT-systemen die goed geïntegreerd zijn leiden tot minder manueel werk en dus ook meer efficiëntie op de werkvloer.
  • IT landschap dat klopt: Veel bedrijven gebruiken veel verschillende software. Wij stellen dan de vragen: is er voldoende integratie tussen deze software? Is de software wel met elkaar te koppelen? Soms moet er op zoek gegaan worden naar nieuwe software, maar hoe weet u dat u de juiste software kiest? Wij zorgen voor de juiste selectie en bezorgen u een grondig advies.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Sven Vanoirbeek

Zaakvoerder | CIO CLB Group
Contacteer ons
CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085 - 3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Openingsuren

Sociaal Secretariaat
maandag - donderdag: 8u - 12u en 13u - 16u30
vrijdag: 8u - 12u en 13u - 15u

Externe Preventie
maandag - vrijdag: 8u - 12u en 13u - 16u30