Over CLB IT Solutions

De mensen achter CLB IT Solutions, ook gekend als Behind Your Business, bewees zijn kunnen al in uiteenlopende sectoren. We formuleerden antwoord op een breed scala van probleemstellingen. Die jarenlange ervaring en expertise in de consultancy-wereld bundelen we nu om kmo’s en vzw's te begeleiden op hun pad naar digitale transformatie.

Wij helpen onze klanten met applicatieontwikkeling op maat, software pakketten zoals Office 365, Microsoft 365, Dynamics 365, Marketing automation en systeemintegratie. Daarnaast leveren we ook IT-advies met specifieke focus op procesanalyse en -optimalisatie.

CLB Group is een dienstengroep voor werkgevers. Een van onze sterke punten is dan ook de werkgever te helpen met het automatiseren van HR en Payroll gerelateerde processen. Denk aan doorstroom van prestaties, tijdsregistratie, verlofaanvraag etc. 

Visie & Missie

Visie

  • Ondersteuning volledig ICT-park: oplossing uitdenken – implementeren – onderhouden

  • ICT-oplossingen op maat: we streven ernaar om steeds een ICT-oplossing op maat van onze klant te maken. Een oplossing die een hele levenscyclus bestrijkt, inclusief infrastructuur en communicatie

  • Betrouwbare ICT-partner: we willen een betrouwbare ICT-partner zijn voor klanten, partners & werknemers

Missie

  • Uw kmo efficiënter d.m.v. procesoptimalisatie en -automatisatie, dat is onze doelstelling.

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op