17.01
2023

CLB Verzekeringen tweede jaar op rij genomineerd als Trends Gazellen


Met grote trots kondigen wij aan dat CLB Verzekeringen tweede jaar op rij genomineerd is als Trends Gazellen 2023 in de regio Limburg. 

Jaarlijks nomineert vakblad Trends bedrijven per provincie als groeibedrijf. Ze doen dit niet zomaar, maar op basis van keiharde objectieve criteria zijnde groei in toegevoegde waarde, groei in cash flow en groei in personeel.

Dit bewijst dat onze aanpak aanslaat bij de klanten. We geven steeds onafhankelijk advies met kennis van zaken en zoeken steeds de beste oplossing tegen concurrerende prijzen voor onze klant op de uit gebreide en complexe verzekeringsmarkt.
 
We willen deze groei verderzetten met een uitmuntende service naar de klanten te bieden. Wat maakt CLB Verzekeringen zo uniek ten opzicht van andere aanbieders:

  • Het is echt veel geworden en een ondernemer kan niet van alles op de hoogte zijn. Superman bestaat niet. Wij zorgen ervoor dat hij zich op zijn corebusiness kan focussen en ondersteunen hem via onze uitgebreide expertise op een aantal belangrijke vlakken
     
  • We zijn aan geen enkele maatschappij verbonden en gaan voor maatwerk in het belang van de klant. Na een informatieronde en uitgebreide marktstudie stellen we transparant de beste oplossing voor, die altijd kwaliteit met concurrerende prijzen combineert. Elk dossier wordt nadien continu opgevolgd en bijgestuurd indien nodig.
     
  • Daarnaast heeft de klant altijd een rechtstreeks aanspreekpunt. Die aanpak met persoonlijke link is cruciaal in de langetermijnrelatie die we met onze klanten ambiëren.
     
  • De expertise van CLB Verzekeringen gaat verder dan de klassieke dienstverlening voor arbeidsongevallen, brand, auto en aansprakelijkheid. We bouwden een extra specialisatie op rond zelfstandigenpensioen, maar ook rond arbeidsongeschiktheids-, hospitalisatie- en groepsverzekeringen voor individuen en bedrijven. Die totaalaanpak zorgt voor een nog steeds groeiende portefeuille van tevreden klanten in Limburg en de Kempen.

 

 

VOLLEDIG VRIJBLIJVEND

Vraag vandaag nog een offerte aan!

CLB Verzekeringen is actief voor talrijke kmo's, grote bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen. Wij lichten uw verzekeringsportefeuille door en stellen u gepaste verzekeringen op maat van uw onderneming voor.

 

 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op