08.11
2023

CLB Academy: jouw partner voor groei en succes, ook in 2024!

Het investeren in je medewerkers is, gezien de vele uitdagingen vandaag de dag, cruciaal. Het is niet langer een keuze, maar eerder een noodzaak als je streeft naar succes en groei van je onderneming. De overheid benadrukt dit nog eens door het opstellen van een opleidingsplan en het bijhouden van een individuele opleidingsrekening voor elke werknemer te verplichten.

Bij CLB Academy begrijpen we het belang van opleidingen die jouw visie en prioriteiten weerspiegelen. Wij zijn er om jou hierin te ondersteunen.

Als jouw partner streven we ernaar jouw eerste aanspreekpunt te zijn voor vragen over verplichte opleidingen, subsidiemogelijkheden, het organiseren van veiligheidsdagen, en het ontwikkelen en uitvoeren van strategische opleidingsplannen. We beloven korte communicatielijnen en een flexibele, persoonlijke aanpak.

ONTDEK ONZE OPLEIDINGSCATALOGUS 2024
We gaan de laatste maanden van het jaar in, tijd dus om vooruit te kijken. Onze catalogus voor 2024 staat opnieuw vol met opleidingen die ongetwijfeld aan jouw verwachtingen zullen voldoen. Of je nu op zoek bent naar korte, informatieve workshops of diepgaande meerdaagse trainingen, fysiek of online, we hebben voor elk wat wils.

We begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, en daarom bieden we ook volledig op maat gemaakte opleidingen die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke
behoeften, bedrijfscontext en sector. Hierdoor kun je jouw positie in de markt versterken en behouden.

JOUW SUCCES IS ONZE PRIORITEIT
Bij CLB Academy streven we ernaar om jouw succes te ondersteunen en te bevorderen. We zijn er trots op dat we je kunnen helpen bij het voldoen aan wettelijke vereisten, het ontwikkelen van je personeel en het versterken van je marktpositie. We nodigen je dan ook graag uit om onze opleidingscatalogus 2024 te verkennen en contact met ons op te nemen voor meer informatie.

EEN BREED SCALA AAN OPLEIDINGSTHEMA’S
De behoeften van elke organisatie zijn uniek. Daarom hebben we ons opleidingsaanbod divers en veelzijdig gemaakt, met cursussen en trainingen die aansluiten bij verschillende bedrijfsaspecten. Hier is een overzicht van de thema’s waarover we opleidingen organiseren:

  • HR SKILLS: beheer en ontwikkel je personeelsbeleid.
  • SOCIAAL RECHT & PAYROLL: blijf op de hoogte van de nieuwste regelgeving op het gebied van sociaal recht, beheers je kosten en ontwikkel je payroll-vaardigheden.
  • PROFESSIONAL SKILLS: verbeter je professionele vaardigheden, van communicatie tot leiderschap.
  • COMPUTER SKILLS: blijf bij met de nieuwste technologische ontwikkelingen en verbeter je Microsoft Office vaardigheden.
  • VERZEKERINGEN: begrijp de complexe wereld van verzekeringen en beheer je risico’s effectief.
  • WELZIJN & PREVENTIE: zorg voor het welzijn van je medewerkers, identificeer en voorkom potentiële gezondheidsrisico’s.
  • TECHNISCHE VEILIGHEID: leer je medewerkers veilig werken op een werf, op hoogte, in besloten ruimten, met elektriciteit en met mobiele arbeidsmiddelen.
  • MILIEU & ENERGIE: krijg inzicht in je milieuverplichtingen, beperk brandrisico’s en energieverliezen in je gebouw.

Contacteer ons via het nummer 011 30 60 63 of via academy@clbgroup.be

Download hier onze opleidingscatalogus met ons aanbod voor 2024.

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op