05.07
2022

De zomer is eindelijk daar!

Tijd om het rustiger aan te doen, zaken op orde te stellen en te genieten van verlof. In juli en augustus zal CLB Academy dan ook geen open opleidingen organiseren. Deze starten terug vanaf 5 september 2022. Wenst u een opleiding bij u in het bedrijf deze zomer, dan kan dit uiteraard wél! Denk bijvoorbeeld aan EHBO, brand, VCA, heftruck … of een opleiding op maat van uw noden.

Maak kennis met onze nieuwe collega Eline! 

Eline helpt u graag verder bij vragen over opleidingen omtrent veiligheid (denk o.a. aan VCA of afdalen in riolen) of rollend materieel (zoals bv. heftruck of hoogwerker).

Eline Vanlaer - administratief bediende

Heeft u uw najaarsopleidingen al vastgelegd?

We geven u graag een overzicht van de opleidingen in september en oktober. Ze vullen zich snel, dus neem deze zomer zeker de tijd om het aanbod te bekijken en uw plek te reserveren.

Contacteer ons op 011 30 50 63 of stuur een mailtje naar academy@clbgroup.be. Een fijne zomer en heel graag tot binnenkort!

Benieuwd naar de opleidingen in november en december? Surf dan zeker naar www.clbgroup.be/academy of download hier de opleidingscatalogus voor het volledige aanbod.

 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op