03.11
2020

Hij is er! Onze gloednieuwe opleidingscatalogus 2021

Onze opleidingscatalogus 2021 is officieel gelanceerd! Ook in 2021 hebben we weer heel wat interessante opleidingen voor u in petto dankzij het vernieuwde en uitgebreide aanbod.

Om de lancering van onze nieuwe catalogus te vieren, geven we een vroegboekkorting van 10% op elke open opleiding vanaf € 120 waarvoor u inschrijft vóór 31/12/2020. Het loont dus zeker de moeite om eens tussen het brede aanbod te snuisteren.

Download hier gratis onze online catalogus of vraag vandaag nog uw papieren versie aan.

Gloednieuw zijn onze opleidingen omtrent Leiderschap. Neem uw persoonlijke leiderschapsstijl onder de loep en ontdek hoe u uw personeel, zelfs in deze disruptieve tijden gemotiveerd houdt.

De vele wijzigingen met betrekking tot de sociale wetgeving maken het niet altijd even makkelijk om de sociaaljuridische actualiteit op de voet te volgen. Wij organiseren minimum vier sessies ‘Sociale Actualiteit’ per jaar van maximum 2 uur. Daarin wordt u snel en gemakkelijk up-to-date gebracht van de nieuwste wijzigingen.

Verder zullen de preventieadviseurs onder u in hun nopjes zijn met het nieuwe opleidingsaanbod. Zo primeert het topic veiligheid met onze VCA-opleidingen en diverse bijscholingen. Ook inzake Technische en Veiligheidsopleidingen zoals het besturen van een heftruck, reachtruck, hoogwerker, … zal u uw gading vinden. We worden hierin ondersteund door de kwalitatieve en jarenlange expertise van onze partner Descon. De nieuwigheden op vlak van ‘Milieu’ worden dan weer uitgebreid toegelicht in de opleiding ‘Milieu voor Preventieadviseurs’ waardoor deze voor u geen geheimen meer zullen hebben. De checklist die u meekrijgt kan u meteen inzetten op de werkvloer.

Voorts is onze e-learning ‘Beeldschermwerk’ een echte aanrader, gezien het telewerk in de huidige omstandigheden een prominentie plaats zal innemen in het bedrijfsleven. Net zoals het ruime aanbod van winteropleidingen voor de bouwsector, ondersteund door Constructiv, blijven ook andere sectoren niet in de kou staan. Onze gekende interactieve en zeer praktisch toepasbare open opleidingen worden aangevuld met opleidingen in uw bedrijf, aangepast aan uw (sector)specifieke behoeften. Ook de online component krijgt zijn plek in het aanbod. Zo voorzien we enkele live webinars maar kan u ook bepaalde opleidingen bestellen als ‘webinar on demand’. Dit betekent dat u de opleiding kan volgen waar en wanneer u wenst.

Onze opleidingen worden met de grootste zorg georganiseerd, uw veiligheid staat dan ook centraal. Lees op onze website hoe wij onze opleidingen Corona-proof maken. Aarzel zeker niet om u in te schrijven. Ook in deze onzekere tijden kan u steeds kosteloos annuleren tot 10 dagen voor de opleiding.

Mist u nog een opleiding in ons aanbod? Laat het ons zeker weten via academy@clbgroup.be. Wie weet zetten we deze opleiding binnen enkele maanden wel op het programma.

Vergeet ook zeker niet beroep te doen op kmo-portefeuille waarmee u tot 30% van het opleidingsbedrag terugkrijgt. Dat geldt ook voor onze live webinars!

 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op