07.09
2022

Wat worden uw prioriteiten dit najaar?

Medewerkers vinden is voor veel zaakvoerders topprioriteit nummer 1 dit najaar. De zoektocht naar de snel inzetbare witte raaf is intussen door de meeste ondernemingen gestaakt. Het blijkt vandaag een bijna onmogelijke queeste te zijn die niet alleen tijd maar ook geld en mentaal welzijn kost. Het wordt dus de kunst om medewerkers te werven met de juiste attitude. Medewerkers die willen leren op het moment dat nieuwe vaardigheden vereist zijn of die hun huidige competenties up-to-date willen houden. En het is minstens even belangrijk om deze én uw huidige medewerkers gelukkig, gezond en productief te houden.

Het is onze ambitie als CLB Group om u als zaakvoerder, preventieadviseur, leidinggevende, … hierin te ondersteunen. Vanuit CLB Academy richten we ons specifiek op de opleidingen die in deze uitdaging het verschil kunnen maken. Zo staat er dit najaar nog heel wat op het programma.

GRATIS WEBINAR
Op donderdag 30/9/2022 organiseren we een gratis interactief webinar dat het aanbod van dit najaar toelicht en waarin u de mogelijkheden krijgt om uw vragen te stellen omtrent inhoud van opleidingen, opleidingen op maat van uw onderneming, subsidiemogelijkheden, … Zeker als u uw kmo-portefeuille subsidiebedrag van €7500 dit jaar nog niet hebt opgebruikt, is dit een aanrader.

Hier vindt u meer info en kan u zich inschrijven of stuur een mailtje naar academy@clbgroup.be. De plaatsen zijn beperkt!

OPEN OPLEIDINGEN
We hebben een uitgebreid aanbod aan open opleidingen omtrent diverse topics van september tot december. Dit overzicht kan u op de volgende pagina’s terugvinden alsook op onze website www.clbgroup.be/academy.

Introductie in de sociale wetgeving - 13 & 20 september 2022
Dé snelcursus voor

  • starters op de HR-afdeling
  • zaakvoerders of medewerkers die regelmatig overleg plegen met het Sociaal Secretariaat
  • mensen die graag een correct antwoord geven op sociaal juridische vragen

Alle onderwerpen van de aanwerving van een medewerker tot en met uitdiensttreding komen aan bod. De basis dus voor iedereen die met sociale wetgeving in contact komt!

Voorbereid op sociale inspectie - 7 oktober 2022
De beste voorbereiding voor zaakvoerders, HR-verantwoordelijken en preventieadviseurs op een bezoek van Sociale Inspectie.

Elke onderneming krijgt op tijd en stond bezoek van Sociale Inspectie. Deze opleiding biedt alles wat u nodig heeft om uw sociale administratie op punt te hebben. Bovendien delen onze experts veel voorkomende vastgestelde feiten en praktische tips om deze te voorkomen.

LANCERING AANBOD 2023
In oktober lanceren we het opleidingsaanbod van 2023. Hou dus zeker uw mailbox en sociale media in de gaten. Tot dan kan de catalogus van 2022 nog gedownload worden op onze website.

STUDIEDAG SUP
Op vrijdag 25 november 2022 wordt de 25ste editie van het Safety Update Programma (SUP voor de vrienden) georganiseerd door Descon (onderdeel van CLB Group). Dit is dé studiedag voor elke preventieadviseur, zaakvoerder en leidinggevende. De SUP komt in aanmerking voor de verplichte permanente vorming voor preventieadviseurs en bevat telkens een goede mix van actuele onderwerpen. Bij aankomst ontvangt u een goodiebag en een lekker ontbijt.

We starten de dag met de diploma-uitreiking van onze opleiding ‘Preventieadviseur niveau 2’. Vervolgens worden de sessies met interessante sprekers afgewisseld met een bezoek aan het infodorp en zijn er heel wat netwerkmomenten. Om u een aangename dag te bezorgen, gaat het programma door in het Aldhem Hotel te Grobbendonk. Makkelijk bereikbaar, parking in overvloed en we voorzien een lunch met heerlijke BBQ-gerechten.

Schrijf u hier meteen in of mail ons via academy@clbgroup.be

VERPLICHTE OPLEIDING BASISVEILIGHEID IN DE BOUW
Concreet moet elke arbeider in de bouwsector (PC 124) die onder de regeling valt tegen 1 oktober 2022 een basisveiligheidsopleiding hebben gevolgd. Overeenkomstig
met de CAO van 12 mei 2022 ontwikkelden wij naast onze VCA-opleidingen ook de gloednieuwe opleiding 'Basisveiligheid in de bouw'. Beide opleidingen voldoen aan de voorwaarden opgelegd door de overheid. Ontdek onze opleidingsdata en schrijf uw medewerker(s) meteen in!

Liever een opleiding op maat in uw bedrijf? Contacteer ons via academy@clbgroup.be voor een offerte.

 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op