03.03
2024

Weeral extra verplichtingen…

Deze gedachte is in de laatste maanden ongetwijfeld al eens door je hoofd gegaan. Met een steeds veranderende sociale wetgeving kan het een uitdaging zijn om op de hoogte te blijven van alle wijzigingen en verplichtingen die van toepassing zijn op jouw bedrijf. In jouw rol als zaakvoerder van een kmo, HR-manager of -medewerker of preventieadviseur begrijpen wij de complexiteit en de druk die dit met zich meebrengt. Het is niet altijd eenvoudig om deze verplichtingen tijdig door te voeren en jouw bedrijf volledig in overeenstemming te brengen met de laatste regelgeving.

Wij ondersteunen jou graag in deze uitdagende taak. We voorzien diverse webinar- of ontbijtsessies en opleidingen waarbij we praktische kennis en advies delen om jou in regel te stellen met de wetgeving. Of het nu gaat om het verplicht opleidingsplan, het Federal Learning Account (FLA), het aanstellen van een interne vertrouwenspersoon, nieuwe verplichtingen inzake ergonomie, het behalen van certificeringen zoals Basisveiligheid in de bouw of VCA, het veilig omgaan met mobiele arbeidsmiddelen, of het correct invullen van jouw jaarverslag, wij zijn er om jou te begeleiden.

Onze sessies bieden niet alleen de benodigde informatie om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen, maar geven jou ook het vertrouwen en de zekerheid om exact te weten waar je staat. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf compliant blijft en dat jij je kan concentreren op het laten groeien van je onderneming.

We organiseren bovenstaande opleidingen in maart en april 2024. Je kan alle info hier terugvinden.

Liever een opleiding op maat in jouw onderneming? Contacteer ons via academy@clbgroup.be of 011 30 50 63 voor vrijblijvende info.

TRANSFORMEER JE LEIDERSCHAP
Als zaakvoerder of leidinggevende begrijp je als geen ander de cruciale rol die effectief leiderschap en strategisch inzicht spelen bij het succesvol maken én houden van je bedrijf. Soms is het echter lastig om alles gemanaged te krijgen te midden van de dagelijkse hectiek.

Onze opleiding “Leidinggeven met impact” verbetert op een snelle en heldere manier je leiderschaps- en
communicatievaardigheden. De juiste visie en je personeel op een doelgerichte manier aansturen in de stijl die jou ligt, kan heel wat tijdswinst opleveren. We nodigen je dan ook graag uit op de gratis ontbijtsessie op 19/4 van 8u-9u30 in Alken zodat je alvast kan proeven van wat deze opleiding voor jou zou kunnen betekenen.

Er gingen al heel wat leidinggevenden je voor:
“ De opleiding is interactief met veel ruimte voor vragen, concrete zaken om toe te passen met genoeg voorbeelden en het kunnen meebrengen van je eigen cases zodat je met een strategie terug naar buiten wandelt.”

“ Goede combo van ervaring, humor en diepgang.”

“ Ik neem heel wat nieuwe inzichten en methodieken mee uit de opleiding, zoals de verschillende rollen, metacommunicatie, het hoek-van-de-kamer principe en krijtlijnen om meer structuur in mijn gesprekken te brengen.”

Schrijf je hier in voor onze infosessie leidinggeven met impact op 19/04/2024.

“De jaarrekening als evaluatietool voor het succes van je onderneming” is ook een training die we ontwikkelden voor zaakvoerders van een KMO. Hier ontdek je hoe je je financiële gegevens kunt gebruiken om slimme en lucratieve beslissingen te nemen voor je bedrijf. Dit organiseren we op 29/4 in Alken. Zien we je daar? Schrijf je hier meteen in.

 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op