03.01
2024

Nieuwigheden in onze OPLEIDINGSKALENDER

Het afgelopen jaar hebben we jullie vragen verzameld en aandachtig geluisterd naar jullie opleidingsbehoeften. Het resultaat? Een reeks gloednieuwe opleidingen naast het vertrouwde aanbod. We lichten er graag enkele voor je uit.

 

 

 

 

 

 

Feedback & groeigesprekken

In deze opleiding focussen we op het belang en de aanpak van feedback- & groeigesprekken.
Als leidinggevende of HR-manager krijg je concreet inzicht in de opbouw van dergelijke gesprekken, leer je de juiste vragen stellen en bespreken we verschillende methodes om op een constructieve manier feedback te geven. Je krijgt een handig overzicht met voorbeeldvragen en we doen samen enkele gespreksoefeningen. meer »   

 

Van bruto- naar nettoloon – De loonbrief beter begrijpen

Ook al neemt je sociaal secretariaat het meeste werk op zich, als HR-professional is het toch waardevol om inzicht te hebben in de opmaak van de loonbrief. De uiteindelijke netto-uitbetaling aan de werknemer wordt beïnvloed door verschillende factoren en flexibele verloningsvormen zoals het cafetariaplan maken het er niet eenvoudiger op. Als er regelmatig vragen komen van medewerkers over het verschil tussen hun bruto- en nettoloon of indien jij de loonbrieven zelf correct wilt kunnen controleren van bruto naar netto, dan is deze opleiding een must. meer » 

 

Het cafetariaplan: feit of fictie?

Flexibele verloning, ook wel “het cafetariaplan” genoemd, zit in de lift. Tijdens dit webinar krijg je concrete tips en tricks om het cafetariaplan in te voeren in je HR-beleid. Je ontdekt de praktische en juridische reflexen die elke personeelsverantwoordelijke nodig heeft om slim in het wereldje van cafetariaplannen te duiken. meer » 

 

Sociale verkiezingen 2024 - Workshop voor de voorzitters van de stembureaus

Werkgevers die gemiddeld 50 werknemers of meer tewerkstellen, zullen in mei 2024 sociale verkiezingen moeten organiseren. Deze workshop bereidt jou als voorzitter van het stembureau praktisch voor op de stembusgang en de telling van de stemmen. Je krijgt zowel tips als handige tools om de verkiezingsdag vlot te laten verlopen. meer » 

 

Klantgerichtheid

In een tijd waarin klanten gemakkelijk kunnen kiezen uit een breed scala aan opties en waar online beoordelingen en mond-tot-mondreclame een grote rol spelen, is het ontwikkelen van een klantgerichte aanpak van essentieel belang. Deze opleiding leert je hoe je je communicatiestijl kunt aanpassen om een authentieke klantgerichte houding aan te nemen. Je ontdekt de basisregels voor het verbeteren van klantgerichtheid, terwijl je inzicht krijgt in het essentiële verkoopproces. meer » 

 

Commercieel inzicht voor niet-verkopers

Je bent zelf geen verkoper maar staat wel regelmatig klanten te woord? Dan is deze opleiding voor jou! Je ontdekt hoe je met verkoopsetiquette, klantvriendelijkheid en klantgerichtheid een positieve impact kunt creëren voor je onderneming en een betekenisvolle relatie kan opbouwen met de klant. meer » 

 

Communiceren met impact

In deze opleiding maken we kennis met verschillende communicatiestijlen a.d.h.v. de DISC-methode. Je krijgt inzicht in je eigen communicatiestijl en leert signalen bij anderen (h)erkennen en hier op de juiste manier op inspelen. Zo kan je als leidinggevende of HR-manager communiceren met meer impact en daadkracht.    meer » 

 

Financieel inzicht voor ondernemers: infosessie

Tijdens deze gratis online infosessie ontdek je waarom financieel inzicht zo cruciaal is voor ondernemers. Je leert hoe je financieel inzicht kan verwerven en we lichten een tipje van de sluier op over de nieuwe opleiding ‘De jaarrekening als evaluatietool voor het succes van je onderneming’. meer » 

 

Facebook marketing

Je weet dat een goede Facebook-aanpak cruciaal is voor de groei van je bedrijf. Maar je beseft ook dat als je écht impact wilt creëren en je doelgroep wilt overtuigen van je product of dienst, je hierin tijd moet investeren. En die tijd heb je vaak niet als je een bedrijf runt. Deze opleiding helpt je om vlot en effectief Facebook in te zetten als marketinginstrument en je bedrijfsdoelen te bereiken. meer » 

 

Optimaal gebruik van Chat GPT in jouw job

Wil je weten hoe je Chat GPT kan inzetten als jouw persoonlijke digitale assistent? Dan is dit webinar voor jou! Deze boeiende online workshop biedt jou een heldere inzage in de werking van Chat GPT en de vele manieren waarop het jouw job kan verrijken en je taken kan optimaliseren. We onthullen de geheimen achter prompts en demonstreren de functionaliteiten van Chat GPT aan de hand van praktische scenario’s. Je ontvangt na deelname ook een handig e-book met concrete tips en prompts die je meteen kan gebruiken. meer » 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op