06.05
2024

Opleidingen in de kijker

 

3-DAAGSE OPLEIDING TE ALKEN - START 15/05/2024

Ergonomiecoach op de werkvloer

Ben je gepassioneerd over het welzijn van medewerkers op de werkplek? Wil je bijdragen aan een ergonomische omgeving waarin iedereen zich optimaal kan ontplooien? Dan is onze opleiding tot Ergonomiecoach echt iets voor jou!  Schrijf je hier in.

 

DAGOPLEIDING TE LUMMEN - 22/05/2024

Mentoropleiding

Als zaakvoerder is het van vitaal belang om een team van gedreven professionals te hebben die jouw bedrijfsvisie delen. Maar wat als je hun potentieel verder zou kunnen benutten? Door bewezen medewerkers op te leiden tot mentoren, investeer je niet alleen in hun groei, maar ook in de toekomst van jouw bedrijf. Mentoren spelen een sleutelrol in kennisoverdracht, inspiratie van teamleden en het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur. Met enkele goede mentoren kan je informele opleidingen en learning & coaching on the job implementeren, wat je aanzienlijk veel tijd bespaart! 

Schrijf je hier in voor onze dagopleiding, erkend door de Vlaamse Overheid!

 

OPLEIDING TE ALKEN - START 15/05/2024

Commercieel inzicht voor niet-verkopers

Je bent zelf geen verkoper maar staat wel regelmatig klanten te woord? Dan is de opleiding ‘Commercieel inzicht voor niet-verkopers’ voor jou!

Je ontdekt hoe je met verkoopsetiquette, klantvriendelijkheid en klantgerichtheid een positieve impact kunt creëren voor je onderneming en een betekenisvolle relatie kan opbouwen met de klant. Schrijf je hier in. 

 

OPLEIDING TE ALKEN - 13/06/2024

Tijdskrediet en thematisch verlof

Deze opleiding biedt praktische inzichten en kennis om thematisch verlof, gemotiveerd tijdskrediet en andere relevante wetgeving effectief toe te passen binnen jouw bedrijf.

Hierdoor kan je beter inspelen op de behoeften van je medewerkers en tegelijkertijd je bedrijfsvoering optimaliseren. Schrijf je hier in. 

 

 

Lees ook...

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op