08.07
2021

Een bedrijfsapplicatie op maat? Nodig ons uit op de koffie en ontdek waarom dit kinderspel is!

Waar vroeger applicaties bouwen een enorme kennis aan codeertalen vergde, kwam Microsoft met een zeer krachtig platform op de markt: Het Microsoft Power Platform. De grote power van dit platform zit hem in het feit dat we een applicatie kunnen bouwen door middel van configuratie, click&play als het ware. Geen ingewikkelde programmatie waardoor de ontwikkeltijd en kosten drastisch dalen.

In mensentaal wat het voor u kan betekenen

Stel, u bent een bedrijf dat data bijhoudt in Excel. Denk maar aan info over en planning van medewerkers of het bijhouden van klantgegevens. Via het Power Platform kan iedere leek zelf een applicatie bijeen klikken die dynamisch met deze data aan de slag gaat. Zo kunnen we een formulier maken voor het bijhouden van bepaalde gegevens en bepaalde logica toevoegen, wat zo mooi het 'automatiseren van bedrijfsprocessen' heet.

Met een eigen applicatie - tevens te raadplegen op laptop, smartphone en tablet - vereenvoudigt u de eigen werking. Zo wint u eenvoudig tijd en geld.

Concrete voorbeelden van applicaties gebouwd op dit platform

• HR-Link

Deze applicatie werd op korte tijd, op maat gebouwd voor één van onze klanten. Het doel was om het managen van personeel te vergemakkelijken. We brachten heel het HR-gebeuren onder in één applicatie. Van onboarding en bijkomende procedures, tot arbeidscontracten, opleidingsplannen etc…

• JeugdLink

Deze tool, ontwikkelt voor de bijzondere jeugdzorg in Vlaanderen, helpt vzw’s bij het beheren van de jongeren in begeleiding. De applicatie bevat hun volledige dossiers, alle contactmomenten, registreert de aanwezigheden en nog veel meer. Dit ontzorgt de begeleiders bij hun administratie waardoor ze meer tijd en aandacht aan de jongeren kunnen spenderen.

 

Benieuwd wat een applicatie op maat voor u kan betekenen?

Heeft u bedrijfsprocessen die wel eenvoudiger mogen? Wilt u data op een gebruiksvriendelijke manier beheren? Nodig Mathias (m.roosen@clbgroup.be) uit op de koffie en ontdek uw mogelijkheden!

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op