03.09
2020

Online security belangrijker dan ooit

Bij een virus denkt iedereen anno 2020 meteen aan Corona of COVID-19. Daardoor vergeten we te vaak dat er ook een enorme opkomst is aan andere virussen, namelijk online virussen. Zo zal internetfraude een omzet hebben van 5 biljoen

euro tegen 2021.

Cybercriminaliteit wint de laatste jaren steeds meer aan terrein, ook in België. Denk maar aan Asco en Picanol. Cybercriminelen viseren steeds vaker kmo’s door gebrek aan een goede security. Vaak kiest een kmo voor een vals gevoel van veiligheid met goedkope en gratis tools, maar uw huis beveiligen tegen inbrekers doet u toch ook niet met een belabberd slot op de deur?

Daarom bundelt onze partner Behind Your Business voor u de beste online beveiligingsapplicaties in één voordelig Cybersecurity Pack. Ontdek het hier. Als vaste IT-partner van CLB Group helpen we al meerdere klanten bij het optimaliseren van hun beveiliging.

 

Antivirus

Online virussen evolueren voortdurend om achterpoorten in ieder type beveiliging te vinden. Een up-to-date systeem is dus zeker noodzakelijk. In 2019 nam onze partner Kasperksy deel aan 86 onafhankelijke tests – 64 keer behaalden zij de eerste plaats. Voor Zeven jaar op rij – van 2013 tot 2019 – werden hun beveiligingstechnologieën het meest getest en het meest bekroond. Niet enkel de PC, ook twee mobiele toestellen per gebruiker genieten van bescherming dankzij Antivirus.

 

Anti-Spam

De anti-Spam die wij aanbieden, blokkeert schadelijke e-mails die de standaard Office 365-beveiliging zelfs niet eens detecteert. Verder beschermt het u tegen bedrijfsfraude via e-mails. Want die kost bedrijven wereldwijd jaarlijks 5 miljard euro. Naast de bescherming van uw e-mails beschermt de anti-Spam ook uw sociale media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter.

 

Back-up

Het duurt gemiddeld 140 dagen voordat iemand ontdekt dat gegevens beschadigd of verwijderd zijn, maar de standaardinstellingen bieden slechts beveiliging gedurende 30 tot 90 dagen. Onopzettelijke verwijdering, migraties of ransomware: dataverlies is snel gebeurd, soms zelfs zonder dat u het doorhebt. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor gegevensbeveiliging ligt volledig bij uw organisatie. Deze tool helpt u voldoen aan alle wettelijke en compliancegerelateerde vereisten.

 

Wilt u weten of uw bedrijf voldoende beveiligd is tegen cybercrime?

Contacteer ons vrijblijvend via hello@behindyourbusiness.be en we bekijken samen met u de status van de veiligheid.

 

Aanrader! Tijdens onze opleiding ‘GDPR’ ontdekt u via concrete cases wat u moet doen om inbreuken tegen de GDPR te vermijden én hoe u zich kan verzekeren tegen inbreuken en cybercriminaliteit.

Wanneer? 28 oktober 2020 van 8.30 tot 12.30 uur

Schrijf u hier in!

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op