09.11
2022

Professioneel bezoekers ontvangen dankzij digitale registratie

Iedere organisatie etaleert graag een professionele en moderne uitstraling. Waarom dan ook niet voor een gastvrij onthaal van bezoekers?

Een receptie met rondslingerende papieren bezoekerslijsten laat allesbehalve een professionele indruk na bij bezoekers. Dit is trouwens niet oké voor de GDPR-wetgeving, want de namen van bezoekers liggen open en bloot.

Met een tabletzuil die bezoekers persoonlijk ontvangt, stroomlijnt u het onthaal. Van aanmelding tot vertrek. Daarbovenop bent u in orde met de brandveiligheid, aangezien u op ieder moment kan aantonen wie zich in het gebouw bevindt.

Hoe werkt het?

Aanmelden
De tabletzuil ontvangt mensen op een professionele manier en vraagt aan uw bezoekers om zich te registreren via het gepersonaliseerde startscherm.

Registratie
De persoonsgegevens worden bewaard in het teken van de bedrijfsveiligheid. Deze data kan te allen tijde geraadpleegd worden door geautoriseerd personeel.

Melden
De digitale receptie kan automatisch een mail sturen naar een door u gekozen e-mailadres wanneer mensen zich aanmelden in het bedrijf.

Afmelden
Bezoekers kunnen zich nadien eenvoudig afmelden aan het onthaal. Of dit kan gebeuren door de contactpersoon of iemand aan de receptie.

Meer weten?
Neem dan eens een kijkje op www.digitaalonthaal.be Of contacteer ons vrijblijvend via it@clbgroup.be

 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
GPS-adres: Stationsstraat 108
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op