06.08
2020

Updates Microsoft Teams: Augustus 2020

 

 

De afgelopen maanden zorgde COVID-19 voor een enorme verschuiving in het bedrijfslandschap. Zoveel mogelijk thuiswerken werd de norm. Organisaties van elke omvang en bedrijfstak, niemand ontsprong de dans. Van KMO tot multinational, allen moesten ze een plan uittekenen hoe hun mensen en teams vanop afstand konden communiceren en samenwerken.

 

Op het vlak van communicatie was het noodzakelijk om werknemers te verbinden met elkaar en het hoofdkantoor - over verschillende locaties en soms tijdzones heen. Zowel de meest elementaire 1:1-vergaderingen en gesprekken met collega's, tot aan grotere groepsvergaderingen, tot aan grote evenementen en conferenties. Tijdens de crisisrespons op de pandemie transformeerden veel organisaties eerst snel in groepsvergaderingen, wat blijkt uit het feit dat Microsoft-teams 200 miljoen deelnemers op één dag bereikte. Organisaties die een duurzamere transformatie wilden bewerkstelligen, zagen dat Teams veel meer dan alleen de nood aan groepsbijeenkomsten bediende. Het platform tilde de globale samenwerking naar een hoger niveau. Wilt u weten hoe dat kan voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

 

De afgelopen maanden bracht Microsoft op basis van de markbehoeftes tal van nuttige updates uit. Behind Your Business bundelt voor u de belangrijkste hieronder van augustus.

 

Schalen in alle professionaliteit en controle dankzij Advanced Communications

 

Communicatiesystemen over de hele wereld evolueren om hun klanten te ondersteunen. Aangezien de meeste Microsoft Teams-gebruikers groepsvergaderingen onder de knie hebben, was het tijd voor de volgende stap. Het bereik vergroten en hetzelfde vertrouwde instrument gebruiken om online vergaderingen en evenementen op een veel grotere schaal te organiseren. Uiteraard vereist deze schaalgrootte zowel structuur als administratieve controle voor een professionele, naadloze en conforme ervaring. Microsoft lanceert de volgende twee zaken.

 

Teams schalen tot 20.000 deelnemers

 

Blijf in contact met alle medewerkers, klanten en partners. Nadruk van deze feature ligt op de vergaderervaring. Microsoft heeft ervoor gezorgd dat zelfs bij het schalen van de vergadering het nog steeds makkelijk is om naar de sprekers te luisteren en hen te beheren. De omvang van interactieve vergaderingen is beperkt tot 1.000 deelnemers met een naadloze overgang naar een 'view only'-modus bij het bereiken van de limiet.

 

Verbeterde admin-controle

 

Nieuwe mogelijkheden brengen meer structuur aan in vergaderingen. Zo is het mogelijk de branding van uw bedrijf toe te voegen aan vergaderingen voor een professionele look en feel. De uitrol van een gepersonaliseerde meeting lobby volgt komende maanden, net als het aanpassen van de vergaderingen tot in de kleinste details. Daarnaast kan u verbinding maken met bedrijfsapplicaties om deze op schaal te beheren en workflows te automatiseren. Gecertificeerde Teams-partners helpen uw organisatie om de zakelijke behoeften aan te pakken door het opzetten van een nalevingsbeleid of door samenwerking met workflows ten voordele van de klantbetrokkenheid.

 

Wil je meer weten over Microsoft Teams? Klik dan hier

 

 

CLB Group
Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
011 31 23 41
011 31 45 67
Volg ons op